sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Sain kunnian olla ensimmäinen kirjoittaja uudistetussa blogissamme. Kausi 2014 oli eSKottarien tähän asti paras ja sitä on mukava muistella näin syksyn ylimenokauden aikaan. Onnistuimme ensimmäistä kertaa tähän astisen historiamme aikana saamaan jokaiseen suurviestiin jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon ja ennen kaikkea, suoriuiduimme kaikissa viesteissä, joka osuudella, omalla tasollamme. Tuloksena Tiomilan 5. sija, Venlojen viestin 4. sija, esi-Jukolan voitto ja SM-viestin voitto! Tästä on mukava ponnistaa ensi kauteen.

Nyt vietetäänkin sitä aikaa vuodesta jolloin kuuluu summata kulunut kausi ja tehdä suunnitelmia seuraava varten. Pidimme eSKottarien kanssa reilu viikko sitten yhteisen "Kauden 2014 kaato ja kauden 2015 Infoleirin" Espoon Nuuksiossa. Ytimekkään vuorokauden aikana muistelimme kulunutta kautta ja hioimme suunnitelmia tulevalle vuodelle. Keskustelimme kaikesta maan ja taivaan välillä, niinkuin aina. Puheenaiheet eivät jääneet kesken, pikemminkin aika oli se rajoittava tekijä. Kerkesimme me pari yhteistä treeniäkin heittää, vaikka se ei ollut nyt päätavoite.

Tässä piileekin omasta mielestäni suurin voimavaramme joukkueena. Tyttöjen kanssa vietetty aika on urheilun lisäksi paljon muuta. Se on ystävyyttä, tukea, kannustusta, arjesta irrottautumista, ajatusten vaihtoa. Ei ole aihetta josta ei voisi keskustella, ei kysymystä jota ei voisi esittää. Minulta kysyttiin taannoin mitkä olisivat kriteerini mahdollisessa seuranvaihdossa. En keksinyt mitään niin hyvää kriteeriä joka vetäisi vertoja tälle yhteishengelle joka meidän joukkueessa on kypsynyt.

Ensi kaudelle on jälleen tiedossa uusia haasteita ja mielenkiintoisia vaiheita. Kaikilla meillä on myös henkilökohtaisia tavoitteita ja omia kuvioita, joita tässä blogissakin varmasti tulee esille. Tulemme kirjoittelemaan tänne kuulumisiamme, ajatuksia ja arjen oivalluksia, jotta kiinnostuneet voivat seurata joukkueemme kauden kulkua. Ryhmämme tulee ensi kaudella olemaan taas vuoden kokeneempi, toivottavasti pykälän kovempi, hieman uudistunut, mutta ennen kaikkea se kivin Joukkue, jossa haluan juosta. /HeiniEi kommentteja:

Lähetä kommentti