keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Terkkuja riittävän kaukaa!

Oli paikallaan pieni breikki ja loma. Kuuppa täyttyy kun jotakin tulee liikaa. Tässä tapauksessa alkoi olemaan tilanne niin. Ei pysty ammentamaan uutta oikein mihinkään juttuun, jos energiat on vähissä, into kaivautunut hiukan syvemmälle ihon alle, motukkamittari treeninkin suhteen vain niukasti plussan puolella. Kuukauden ajan piinannut jalkaterävammakin alkoi jo pienesti ottamaan päähän, samoin v-juoksu (v###tusjuoksu, tunnetaan myös vesijuoksuna...) ja muut korvaavat harjoitteet. Kaukoidän reissu piristiäisi mukavasti alkavaa kaamosta ja kylmyyttä.

Täällä sitä nyt sitten ladataan akkuja aurinkokennot kuumana vielä yhden päivän ajan. Jalka parani ehkä kolmannen lämpöpäivän ja kahden thaimummon jälkeen:) Sen jälkeen on ollut oikein mukava startata juoksukausi lyhyissä pöksyissä ja topissa. Tosin treenit on rajoittuneet lyhyeen kuumuuden ja toimettomuuden takia, jotka olivat kuitenkin ne reissun kaksi pääasiaa.

Kiva oli kuitenkin sykettä muutama pykälä nostaa jollakin tavalla. Laatu tarkoitti tällä reissulla nautinnon maksimoimista. Adrenaliineja ja endorfiinejä löytyi juoksulenkiltä varpasillaan vesirajassa, juoksulenkiltä kuunvalossa, akvaariokalojen seassa snorkkeloinnista, vasemmanpuolisessa liikenteessä kolmikaistatiellä ruuhka-aikaan ensimmäistä kertaa ever mopolla ajamisesta, ensimmäisestä laitesukelluksestani, 1237 rappusen kiipeämisestä ja varsinkin alastulosta trooppisessa ukkosmyrkyssä, hot-thai-joggingista (=juoksuaskeleiden ottaminen päiväsaikaan), hotellin punttikselta japskin kans kilpaa juoksumatolla juoksusta ja muista jutuista jotka nyt tästä unohdan. Liikaa ei millekään ”treenille” ollut aikaa, kun toimettomuus vei niin hyvin aikaa. Onnistuin siihen sulauttamaan: kirjat, hieronnat, uimisen, aurinkotuolin, hiekkarannat, syömisen, venematkat, erilaisten vekottimien vuokraamisen, nähtävyyksien katselun, maailman ihmettelyn... Olen iloinen, että urheilija ja työläinen pystyi nämä priorisoimaan kahden viikon ajan:).


Uskon kuitenkin, että aika mukavaan alkuun pääsin myös juoksuharjoittelun suhteen. Tästä on taas kiva startata kunnolla treenikautta pitkien kalsareiden kera...perskule. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti