sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Loma lopuillaan, vuosi aluillaan

Vuosi vaihtui muutama päivä sitten ja niin oli aika summata vuoden treenitunnit ja kilsat. Koska tykkään edelleen käyttää Juoksija -lehden perinteistä harkkapäiväkirjaa, vei homma jonkin verran aikaa (MyO:sta ne varmaan näkisi suoraan, mutta luotan enemmän tähän perinteiseen versioon). Vuoden faktat on kuitenkin kiva saada ynnättyä ja vertailla tilastoja edellisiin vuosiin. Uusi vihko on nyt käyty hommaamassa, eli eikun sitä sitten vaan täyttämään!

Tämän illan kuntopiiriä

Jumppa jatkui kotona (kuvaajan piti olla nopea :D)

Loma on sujunut mukavan rennosti Rovaniemi-Saariselkä akselilla ja näillä näkymin reissaamista muualle on luvassa vasta helmikuussa. Viime viikon treenit ovat sujuneet kivasti ja treenikausi on hyvässä vauhdissa. Talven ainoa ''etappi'' ovat helmi-maaliskuun vaihteessa järjestettävät nuorten SM-hallit. Sinne olisi kiva saada ajoitettua jonkinlainen kisakunto, mutta muuten tavoite on saada harjoiteltua hyvin kevättä ja kesää varten. Eniten odotan helmikuun leiriä Espanjassa: lämpöä, brunaa ja sulia baanoja. Vielä siihen on se puoltoista kuukautta… Siihen asti täytyy nauttia pakkasista.

Välillä on varmasti hyvä levähtää ja laiskotella, mutta nyt lomalla olen kyllä ollut erityisen saamaton. Kaikkea järkeväähän tietysti voisi tehdä, etenkin opintojen saralla kirjoitusrumban alkaessa taas kuukauden päästä. Noh, keskiviikkona tämä nautiskelu päättyy, kun viimeiset neljä kouluviikkoa alkavat. Tänä iltana kanavoin ylimääräisen energiani leivontaan ja pyöräytin pellillisen sämpyläruutuja. Reseptin tarjosi Nalle-ruiskaurahiutalepaketin takaosa. Ihan hyvää tuli!


Mikäli ennusteisiin on luottamista, huomenna pitäisi mittarin lukema painua taas alle kahdenkymmenen pakkasasteen. Lepopäivä sattui siis ihan hyvään saumaan kelin puolesta. Harmillisesti myös Tour De Ski lepää huomenna, joten penkkiurheilua ei ole tarjolla. Täytyy siis nauttia toiseksi viimeisestä lomapäivästä muilla konsteilla.

Viikon päätteeksi toivotan vielä kaikille iloista ja antoisaa uutta vuotta 2015!

-Anna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti