tiistai 10. maaliskuuta 2015

Heleppua

On tuo kestävyysurheilu aika heleppua. Silloin kun ei kolota, väsytä, flunssata, ketuta tai kiirusta. Oli aika makoisaa leireillä, laatuaikaa. Kestävyysurheilu ja kehittyminen on heleppua kun päivään mahtuu laatuharkkojen lisäksi myös lepoa ja rauhottumista, huonoja juttuja ja hyviä kirjoja (nettiäkään kun ei ollu:kui hienoo!:) reenien välisen kiiruksen sijaan. Outoa kun ei aamulla nukutakkaan. Voikin taas seuraavana päivänä heittää uutta kivaa ärsykettä ropalle samalla nauttien maisemista ja elosta. Juoksu tuntui päivä päivältä vahvemmalta vaikka toki väsypäiviäki pariin viikkoon mahtuu ja huomas että jotain oli ehkäpä kenties jääny talvella tai joskus tekemättä. Mutta enpä muista koska olis saanu kaksi viikkoa harrastaa juoksua antaumuksella ilman suurempia probleemia. Ekalla viikolla harjoittelin joka reenissä myös oikeanlaisia suunnistusliikkeitä. Toisella viikolla enemmän virheiden tekoa. Siinä tuli ehkä se väsy sitten. Suunnistusnälässä vedettiin ekalla viikolla ähkyyn asti. Yltäkylläisyydessä ei enää kiinnostanut ja ajatus harhautui maailman menoon juosten lappu kourassa. Tyhmää.

Hemmetin paljon harmitti ettei seurana ollut muita meijän likkoja. Ajatukset kyllä kävivät useasti esimerkiksi M:n reisiluussa ja H:n kantapäässä, varsinki niissä tokan viikon reeneissä;) Mutta näyttää että kaikki ehjiin päin jo ja nousukiidossa. Ja Annalla ja Sohvilla hyvät leirisetittelyt mj-kuvioissa. Munkaan ei onneksi tarttenu vetää one-man-relayta koko reissua, joten Kiitos kaikille huipuille matkaseuralaisille ja ryksän poppoolle!


Kotiinpaluuta siivitti tai ei siivittänyt norskien lakkoilu, mutta kotiin pääsi lompakkoa tyhjentämällä. Kouvolassa lumi on sulanut hiekoituksen kanssa yhteen ihanaksi ruskeaksi massaksi teiden varsille ja maisemaa värittää myös harmaa sumu. Keuhkoja hellii katupöly ja päivät täyttyvät arjen puuhista. Foreca lupaa huomiselle aurinkoista ja harkkarissa seisoo hallivedot. Heleppua... ;)  


Heikohkot maisemat terdeltä ja kelitkin melkeen pilviset...

Tsemppilöistä kaikille talven vikoihin reeneihin!!!
Mandi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti