tiistai 19. toukokuuta 2015

10-Mila Hangover

10-Mila oli joukkueellemme epäonnistuminen, kuten Marttiina edellisessä päivityksessä kertoikin. Voitte uskoa, että Venloissa yritetään yliyrittämättä tehdä kaikki paremmin.

Ruotsin reissun jälkeen alkuviikkon meni palautumiseen, koomailuun ja univelan kuittaamiseen. Korkkasin uimastadionin vesijuoksukauden, istutin yrttejä ikkunalaudalle, kävin pilateksessa sekä Heikillä huollossa. Eipä siinä montaa päivää ehtinytkään märehtiä, kun oli jo aika startata Huippuliigan ensimmäisessä osakisassa Sammatissa PRISMA -rasteilla. Tarjolla oli Huippuliigaksi erityistä herkkua: pitkä matka, kunnon maasto ja hienoa ratamestarointia (kiitos J. Saarinen!). Oma suorittaminen oli kohtalaista, mutta ei mitenkään loistokasta. Se riitti sijalle 4.

PRISMA-rastien hyvä rata haastavan pienellä alueella.

Lauantain pyhitin maajoukkueen sprinttipäivälle. Aamulla osallistuimme Aulangon Sibelius Sprinttiin, jossa juostiin kulttuurimaisemassa melko nopeaa ja helppoa sprinttiä. Ei toki niin helppoa, etteikö vääriä reitinvalintoja pystynyt ottamaan.

Sibelius Sprintin sijalla kaksi sai palkinoksi repullisen tarpeellisia ja repun.
Menee melkein saamieni palkintojen kärkikastiin.


Iltapäivällä harjoitusohjelmassa oli pienissä ryhmissä yhteislähdöllä sprinttivetoja Hämeenlinnan keskustassa. Se oli kovaa touhua! Aamupäivä ei painanut yhtään, kun muita naisia hönki ympärillä. Virheitä ei sallittu, ja jos sellainen tuli tehtyä, niin palaute oli välitön. Vedot olivat sopivan lyhyitä: ehdin juuri kiihdyttämään täyteen vauhtiin, ja sitten se jo loppui (eli 3-5 minuuttia).  Oli kivaa vaihtelua tulla välillä ulos metsästä ja kaasutella hieman kovempaa. Totta puhuakseni itselläni vauhti oli kuitenkin likimain samaa kuin metsässä. Vaikka laitoin irvistyksenkin kehiin, niin vauhti ei muuttunut. Mutta tekipäs se silti niiiiiin hyvää yrittää kiusata koipia nopeammalla liikehdinnällä! Sunnuntain pitkä suunnistusharjoitus ryteikössä palautti kiusatut nopeat solut takaisin unitilaan.

Sprinttivedot Hämeenlinnassa. (Kuva: Harri Koski)


Vähitellen ajatukset ovat kääntymässä kohti ensi viikonloppua, josta on tulossa mielenkiintoinen. Lauantaina Huippuliigaillaan sprinttiä Särkänniemessä, ja sunnuntaina ratkotaan keskimatkan suomenmestaruuksia Ikaalisissa Luhalahdella. Pää saattaa mennä pyörälle ja oksettaa, mutta tarkkana saa molemmissa kisoissa olla, jos mielii tuikkia.

/Sohaaja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti