keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Neiti nro 3. Countdown Tiomila

Esittelyssä vuorossa Heini Wennman, Weini Hennman

Jos ketään ei jännitä, niin ei haittaa, Heini jännittää muidenkin puolesta. Jännitys on kuitenkin aina positiivista pulputusta, joukkueeseen tarttuvaa innostavaa tahtoa ja kihelmöivää odotusta sävytettynä ”måste kissa nu” -lausahduksilla, tosin siihen riittää myös noin plus kolme astetta, vesihana, kymmenen kilometriä autossa tms.



Aina iloinen ja ystävällinen Heini on myös jo perinteistä eskojen kalustoa ja läpeensä valkovihreä joukkuepelaaja. Peruskoulutuksen Heini sai OK Botnian paidassa ja jo silloin tutuksi tuli aloitusosuus. Osuuksista siis maistuu varsinkin aloitusosuus, paitsi jos kysyt henkilöltä itseltään. Kokemus on tuonut varmuutta ja oma pää pysyy viileänä tiukemmissakin paikoissa.


Toukokuussa Heinistä tulee hullu, siis silloin kun Euroviisut tulee telkkarista. Europoppi, varsinkin ruotsalaisten tekemä, sytyttää Heinin välittömiin tanssiliikkeisiin ja paluun joukkuevoimisteluaikoihin ja kuvioita vain tulee jostain. Kyseinen musiikki on myös parasta sytyttämään Heinin kisaviiliksen, niinpä hän on kuin kotonaan Tvåmila areenalla.


Tuleva tohtorisnainen löytyy vielä hetken aikaa pääkaupunkiseudulta, mutta lähiaikoina osoite saattaa muuttua hiukan pohjoisemmaksi. Työn ohessa Heini reenaa mieluusti sata lasissa. Tänä talvena tätä on hiukan haitannut kantapää, mutta vaivat alkavat olla ohi ja vauhti on sopivasti hirmuisessa nousukiidossa ja hiihtämällä niitetyt kilometrit alkavat transferoitua metsäaskeleeseen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti