tiistai 2. kesäkuuta 2015

Korkkarit kattoon

Kesäkuu alkoi eilen ja tällä hetkellä elämä on aika leppoisaa. Parin viikon ajan päivien ohjelmassa on ollut lähinnä treenit ja ylimääräistä aikaa olisi vaikka muille jakaa. Tiiviin kevään jälkeen pieni tai isompi velttoilu taitaa kuitenkin olla paikallaan. Saanpahan keskittää kaiken tarmoni treenaamiseen ja lomasta nauttimiseen.

Viime lauantaina koitti se päivä, kun minäkin sain painaa valkolakin päähäni. Juhlien järjestely ja mekon etsiminen aiheuttivat tietysti oman stressinsä, mutta se oli kaikki sen arvoista. Juhlapäivä oli kaikin puolin ikimuistoinen ja hattuunkaan ei tullut tahroja. Todistusaineistoa on nähtävillä alempana.



Kisakausi on jo pitkällä, mutta palattakoon ajassa hieman taaksepäin kevääseen. Näyttökisoja nuorten MM-kisoihin on nyt juostu neljä kuudesta ja viimeiset näytöt annetaan ensi viikonloppuna. Kisat ovat menneet hyvin ja saan lähteä rennoin mielin haastamaan itseäni Iso-Syötteen tyhjiin rinteisiin. Samantyyppistä maastoa lienee luvassa myös JWOCissa, joten kisat toimivat hyvänä harjoituksena heinäkuuta ajatellen. Näyttökisojen ja 10Milan lisäksi kevääseen on mahtunut myös debyytti Huippuliigassa ja SM-keskimatka, josta kotiin tuomisena oli hopeamitali.

Särkänniemisuunnistus ja hetki ruudussa


Kesälomailu jatkuu nyt jonkin aikaa kotona Rovaniemellä, kestävyysurheilun keskuksessa Ounasvaaralla. Pääkisoihin on aikaa viisi viikkoa ja juhlahumun laannuttua treenit ovat taas jatkuneet suunnitelmien mukaan. Mieli on hyvä ja tästä jatketaan eteenpäin.

Rantakelejä odotellessa!


-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti