maanantai 16. marraskuuta 2015

Arkea harmaata

Nyt on menossa sellainen vaihe syksystä, että elämässä ei ole muutamaan viikkoon tapahtunut kummempia. Elän harmaata arkea. Leirillä olen ollut viimeksi kesäkuussa ja kunnon kisoistakin alkaa olla aikaa. Onneksi ensimmäinen maajoukkueleiri polttelee jo torstaina ja pääsen hetkeksi uusiin maisemiin.

Koulussakaan ei ole enää mitään uutta ja ihmeellistä, vaan ennemminkin odotan jo joululomaa. Vähiinhän ne opinnot alkavatkin käydä joulun lähestyessä ja runsaiden vapaiden johdosta voin lähteä treenailemaan Lappiin useammaksi viikoksi. Näihin aikoihin voi huoletta mättää määrää sukset jalassa lumisilla laduilla, joita täällä meren rannassa tuskin nähdään vielä hetkeen. Tosin ensilumi kävi maassa jo viime torstaina, jolloin tein vuoden viimeisen treenin metsän puolella. Sen verran tykkäsivät jalat kylmää märkien soiden ja ensimmäisten lumisenttien yhdistelmästä, että en lähde uudestaan ennen kevättä.


Viimeiset suunnistukset Iissä

Harmaa arki jatkuu siis vielä pari päivää, kunnes koittaa aika astua laivaan kohti Tallinnaa. Yhden arjen piristyksen voisin kyllä mainita - kävin nimittäin ensimmäisen kerran Kärppäpelissä! Kotijoukkue voitti 4-1 ja näin minusta tuli kertalaakista Kärppäfani. Ompahan yksi laji lisää, mitä penkkiurheilla. ;)

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti