perjantai 11. joulukuuta 2015

#11

 Kuten jokainen aamu joulukuussa, alkoi tämäkin aamu joulukalenterien avaamisella. Perinteisen suklaakalenterin rinnalle sain tänä vuonna liikuntakalenterin kummitytöltäni Minealta (joka on ilmeisesti huolissaan, että täti ei treenaa riittävästi). Yleensä joulukalenterien avaamista odottaa niin innolla, että tuskin malttaa nukkua kellonsoittoon saakka. Mutta tämä kalenteri on toista maata. Tekisi mieli nukkua puoleenpäivään. Luukuista on paljastunut mm. 40 linkkaria, 25 punnerrusta ja 15 yhen jalan kyykkyä. Liikuntakalenterin linkkareiden ja jännehyppyjen jälkeen palkitsen itseni Fazerin joulukalenterin suklaalla.

Tänään (onneksi vain) 30 kerälinkkaria ja mariannesuklaa.

Jouluaattona olen jumppamontussa.


a: Juoksu Mäkelänrinteeseen vetämään märskyille Pilates -tyyppinen kehonhallintajumppa, jonka tarkoituksena on kehittää keskivartalon tukilihaksistoa (ja kropan liikkuvuutta) kokonaisvaltaisten ja toiminnallisten liikkeiden avulla+verkka kotiin. Juoksu:7,6km/ 40min, jumppa 50min.

Jokapäiväinen lenkkimaastoni Töölönlahti nättinä aamulla.

Koska tänään oli kevyt ainoastaan yhden treenin päivä, niin hyödynsin iltapäivällä ehkä parasta huoltomiestä kehäteiden sisällä  .


Heikin huollossa.
-Sohaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti