torstai 19. helmikuuta 2015

Kylmästä lämpimään

Alkuvuosi on kulunut hujauksessa. En ehtinyt sitä juurikaan odotella, kun koitti jo helmikuu ja aika talven lämpimän leirin. Kohdemaa oli tänäkin vuonna Espanja ja saavuimme tänne Alicanteen tiistaina. Levottomat ja liian lyhyet yöunet hotellissa yhdisttettynä matkustukseen tekivät ensimmäisestä reissupäivästä melko rankan, ja tutustumisharjoitus oli syytä ottaa maltilla. Toisena treenipäivänä jalkojen tukkoisuus alkoi hellittää ja suunnistuskin mastui hyvältä muutaman kuukauden tauon jälkeen.

Tänään meillä oli ensimmäinen kovempi harjoitus. Luvassa oli pitkänmatkan treenikisa mäkisessä maastossa modifioidulla kartalla. Karttaan oli jätetty käyrien lisäksi ojat, kivet ja jyrkänteet, mikä teki vaativasta maastosta vielä astetta haastavamman. Oma suoritukseni sisälsi enemmän nousua, kuin reidet olisivat toivoneet, hienon gepsikäyrän ja suunnistusnautintoa koko rahan edestä. Illalla kävimme vielä lyhyen yösuunnistuksen lähimaastossa ennen yhteistä illallista.

Leiri tulee kestämään omalta osaltani ensi viikon torstaihin saakka. Tavoitteena on tehdä laadukkaita treenejä hyvissä olosuhteissa ja mukavalla porukalla. Ulkomaanleirejä on vuodessa sen verran vähän, että se jo itsessään antaa treenaamiselle extraboostia. Lämpimät ja aurinkoiset kelit ja niiden tuoma rusketus ovat tietty plussaa. Reissun päätteeksi osallistun Turussa järjestettäviin nuorten SM-hallikisoihin. Siellä toivon mukaan keräillään leirin kypsyttämiä hedelmiä ja laitetaan ennätykset uusille lukemille.

Lämpimin terkuin,
Anna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti