maanantai 30. maaliskuuta 2015

Debyytti Tanskassa

Lumet sulaa ja kevät etenee. Pohjoisessa pääsee vielä hyvin nauttimaan talviurheilusta, mutta täällä Oulun korkeudella on jo pitkään saanut lompsutella sulilla urilla ilman nastalenkkareita. Kevään ylppäriponnistelut sujuivat varsin kivuttomasti ja sain lukio-opintoni kunnialla päätökseen. Sen verran kuitenkin lukemiseen kyllästyin, että soin itselleni viiden päivän  rentoutumisloman Vuokatin suunnalla. Nyt kirjat on taas avattu ja kannet paukahtavat yhteen vasta pääsykokeiden jälkeen toukokuussa.

Kisakausi starttasi tänä vuonna minullakin jo maaliskuussa. Kotiuduin eilen neljän päivän kisareissulta Tanskassa, missä en vielä aikaisemmin ollut suunnistanut. Danish Springin kolme kilpailua, sprintti, keskari ja pitkämatka, tarjosivat näppärän setin kauden avajaisiksi ja pääsin myös vertaamaan vauhtiani kovassa seurassa. Kärki menee lujaa ja paljon on tehtävä töitä, jotta joskus pystyisi heitä haastamaan. Omista suorituksista jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis ja kevään myötä meno varmasti paranee. Mukavassa porukassa viikonloppu kului nopeasti ja reissu oli kaikin puolin onnistunut. Seuraavaa odotellessa… :)

Seuraavat suunnistuskisat ovat muutaman viikon päästä järjestettävät Silja-rastit. Niitä ennen on luvassa parit maantiejuoksukisat, joista toinen on yksi nuorten MM-näyttökilpailuista. Kolme viikkoa on siis aikaa saada trimmattua juoksuvauhtia maantiekympille. Sitä ennen ehtii kuitenkin vielä nauttia aurinkoisista pääsiäiskeleistä Lapissa ja tehdä viimeiset hiihtolenkit.

Keväisin terkuin,

Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti