tiistai 16. joulukuuta 2014

Morjens!

Morjens!

Olipahan mukhava Lapin keikkha. Kuuden päivän leiristämme tulikin sitten kymmenen hiihtopäivän keikaus hisukisojen siirron myötä. Haittaskoniinei! Komppaan Annaa ja sanon, että Lappi on kyllä the place to be marras-joulukuussa. Täysi talvi. Lunta ja latua. Välillä kuutamoa ja revontulia. Poroja ja pukkeja. Välillä hieman lumimyräkkää, mikä sekin oli pelkästään positiivista etelän vesiräntäsateeseen verrattuna. Joulun tunnelmaankin oli mukava virittäytyä oikeassa talvessa. Mieli lepäsi, roppa ei.

Lapissa on tähän aikaan vuodesta tullut vietettyä leirejä kohtalaisen monta vuotta. Ensilumenhisut ovat olleet loistava syy jykevään peruskuntosettiin talvisissa olosuhteissa. Määrää ei tartte kerätä, sitä vaan tulee. Suosittelen lämpimästi. Pieni vinkki (joka jälleen kerran tuli hyväksi todistettua) Ylläksellä hiihtolenkille: ota aina mukaan mehut, energiaa ja rahaa: lenkki venähtää joka kerta. Tai vedä sitten rasvoilla, itse suosin  munkkirasvoja yleensä Luosulta tai Aurinkotuvalta;)

Tulihan sitä myös suunnistettua: http://www.tulospalvelu.fi/gps/20141210kata/ Morjens. Koko ajan olin kartalla ja aina tulossa suoraan lipulle, mutta rasti ei ollu vaan siellä päinkään!;) (ritiikki itselle, ei rastien sijoittelulle, jossa tosin siinäki ehkä muutamat asiaan kuuluva hämmennykset). Yhen naulasin. Hauskaa oli, välillä leukaa myöten puuterissa uiden. Me like.

Ja hisustettua. Morjens. Upeat urat, radat, olosuhteet, pelkkää priimaa. Toisin kun mun hisu. Asenne, yritys, keskittyminen ja toteutus tuloksen mukainen: huono. Eksyin. http://www.tulospalvelu.fi/gps/20141213yllasD21/ Hartiapankkikin vähän muistutti kisan (ja viikon) aikana, että talletuksia olis kesän aikana voinu tehä vähä enemmän eteenpäinmenon helpottamiseksi. No tavoitteet ovat toisaalla. Mutta ai ku tuokin touhu on aina niin kivvaa! Ja paskat suoritukset harmittaa joka kerta, oli tavoitteet mitkä tahansa, oli laji mikä tahansa.

Harjoittelun tiiliskivien muuraus on siis kunnolla aloitettu, vaikka töissähän oikeesti olin. Loistavassa KSurheilijaseurassa! Tärkeintä oli heidän leirin ja kisojen onnistuminen. Ittellä väliin viikko kompensoituen ja sitten uudestaan jouluna kinkun voimalla Vuokatissa täysin omiin hiihto- ja juoksuliikkeisiin keskittyen.

Morjens ja mukavaa joulunaikaa! 

-mandi-

Laskureeneissä kohtuu maisemissa...

Hommissa harmaantuu...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti