sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Tulos on taululla.


Pohjanoteeraus, alta lipan, riman alitus, mitä näitä nyt on. Vai reality check, päivän kunto, ensi kerralla valmiimpana.

Tulos ei ollut odotettu. Se ei ollut lähelläkään tavoitetta. Mutta se oli sen kisan tulos ja urheilussa on turha selitellä. Mutta turha toivoa myöskään parannusta, jos ei tiedosta ja hyväksy tilannetta ja koita korjata asioita, jotta voi jo reilun kuukauden päästä puhua aivan toisenlaisesta tuloksesta.

Tilanteen toteaminen. Emme lähteneet helposta tilanteesta viestiin. Marikan jalka ja kunto oli arvoitus. Itsellä suorituskyky heitti voltin väärään suuntaan edellisen kuukauden aikana hyvän harkkakauden nousukunnosta täyteen lahnukseen. Pitkittynyt raju flunssa veti myös veriarvot ja hb:n liian lähelle sataa, joten fysiologinen totuus oli, että olin diesellahna. Jaksaa kyllä, vaikka päivän, mutta mihinkään ei pääse. Yritin uskotella vielä ennen lähtöä, että kyllä se siitä, mutta täystyrmäys tuli.

Henkisen tyrmäyksen antoi myös vaihtosija 41. joka ei ollut ihan se odotettu. Anna aloitti juuri sellaisella suorituksella, jota häneltä odotettiin. Ei nappi, mutta viesti hyvin käyntiin. Marika antoi kaikkensa, mutta vaikka rasmu on voitettu kanta (jeeee) niin jalat eivät vielä anna lupaa kirmailla huoletta. Vaikea on myös suunnistaa, jos energiaa kuluu liikaa etenemisen miettimiseen. Heinin hyvä takaa-ajo tyssäsi yhteen hermostuneeseen rastinottoon ja aikaa tuhraantui rastiympyrän tuntumassa liikaa.


Ittellä jokainen keppi oli liikaa ja turhauduin menoon jo 100 metrin päässä k:lta jumitettuani täysin vihreään suohon. Reissu ei ollut hauska, vaikka viihdytinkin itseäni mietiskelemällä jo matkalla vaikka ja mitä. Ikinä ei saisi luovuttaa, mutta siihen vähän sorruin. Sofialle annoin puomilla ohjeen nautiskeluun ja sitähän Tönö teki ja ihan mukavaan aikaan. Suunnistus on keskimäärin nautittavampaa silloin kun on kunnossa. Tehtäköön asioita niin, että nautinto on tosiasia jokaisella meistä kesäkuun siinä aika paljon kivemmassa viestissä:) Reality check ja hommiin tosiasiat huomioiden! Pystymme parempaan. 
  
Takaa-ajo katkes...

Ja selkäranka napsahti...

Kiipeilyhommiin matosta tyrmäyksen jälkeen  


Ja se tarkoittaa nastareiden ulkoilutusta
  
  Kiitos kaikille kannustuksesta!!!

T: Mandi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti